Företagslösningar

Custom installation, på en högre nivå. Alla våra tekniska lösningar företagsanpassas efter era behov.

Genom att anlita Interaktiva Fastigheter för ert projekt är ni garanterade tekniska lösningar som är framtidssäkra, användarvänliga, och det viktigaste av allt, alla system som vi levererar är 100 procent skalbara. Våra projekt omfattar allt ifrån leverans av en enstaka produkt till design av styrsystem för flera fastigheter, the sky is the limit.

Konsult och systemdesign

Våra system levereras ofta förprogrammerade och installeras enkelt av behörig elektriker. När installationen är slutförd står Interaktiva Fastigheter i regel för driftsättning och support mot slutkund.

Bostadsutvecklare

Framtidens bostadsutvecklare fokuserar på att skapa smarta och hållbara hem för medvetna människor.

Fastighetsägare

Att ha olika tekniksystem och programvaror i en byggnad kan vara både krångligt och tidskrävande. Med ett styrsystem från Interaktiva Fastigheter kan du förenkla och effektivisera tekniken i din fastighet.

Hotell

Ett hotell som förutser behoven hos sina gäster och dess personal. Ett hotell där tjänster möter hållbarhet och där komfort, kvalitet är en självklarhet.

Mötesrum

Dagens smarta lösningar gör det möjligt för dig som användare att kontrollera avancerad teknik med fingertopparna eller rösten.