Företagslösningar

Custom installation, på en högre nivå. Alla våra tekniska lösningar företagsanpassas efter era behov.

Genom att anlita Interaktiva Fastigheter för ert projekt så är ni garanterade tekniklösningar som är framtidssäkra, användarvänliga, och det viktigaste av allt, alla system som vi levererar är 100 procent skalbara. Våra projekt omfattar allt ifrån montage av AV-teknik i ett enstaka mötesrum till design av styrsystem för flera fastigheter, the sky is the limit.

Fastighetsägare

Dagens moderna byggnader är större och har mer installerad teknik än någonsin tidigare. Att ha olika tekniksystem och programvaror i en byggnad kan vara både krångligt och tidskrävande. Med ett styrsystem installerat av Interaktiva Fastigheter kan du förenkla och effektivisera tekniken i dina kontorslokaler eller anläggningar.

Hotell

När jag kom in i rummet för första gången, så öppnades gardinerna, musik startades, och belysningen blev gradvis ljusare, vidare så fälldes en platt-tv ut genom väggen, på tv:en stod det ett personligt välkomstmeddelande.

Mötesrum

Dagens teknik gör det möjligt för dig som användare att kontrollera avancerad teknik med fingertopparna. Med ett styrsystem i ditt konferensrum kan du ändra inställningar för presentationer och möten eller konferenser via telefon och video – allt med ett enda knapptryck.

Konsult och systemdesign

Interaktiva Fastigheter erbjuder olika tjänster inom konsultation och systemdesign, allt baserat på ert behov och önskemål.