Bostadsutvecklare

Smart teknik för framtidens boende

Framtidens bostadsutvecklare fokuserar på att skapa smarta och hållbara hem för medvetna människor. Vackra materialval och smart belysning kan kombineras med en app för föreningens digitala gemenskap, inpassering, cykelpool, concierge-tjänster och bokning av den gemensamma takterrassen eller loungen. Inne i bostaden spelas ägarens favoritmusik i valfritt rum – och sovrummens motordrivna gardiner sluter perfekt tätt för en djup nattsömn. Vår omtanke om miljön gör det attraktivt att producera sin egen energi och sälja överskottet. När ett rum inte nyttjas släcks det automatiskt ned. I appen har man full koll på sin energiförbrukning med historik och identifierar enkelt energitjuvar. Reser man bort aktiveras semesterläget, larmet aktiveras, belysning släcks, inkommande vatten stängs av och klimatsystemet går ner i energisparläge.

Integration av teknik i en bostad är en ansvarsfull uppgift som kräver gedigen kunskap, balans och erfarenhet. Våra uppdragsgivare är huvudsakligen bostadsutvecklare, arkitekter och elinstallatörer med höga krav på service och kompetens.
Interaktiva Fastigheter levererar nyckelfärdiga lösningar med support 24 / 7 eller enstaka produkter i ett projekt, du bestämmer omfattning.

Man kan ta hjälp av oss bland annat inom följande områden:

  • Idé, planering och design
  • Systemdokumentation
  • Projektledning
  • Programmering
  • Installation
  • Support

Vill du veta mer om framtidens smarta lösningar för bostäder?

Kontakta oss.

Fler företagslösningar