Privatperson

Custom installation på en högre nivå, vi står till din tjänst, där du behöver oss. Ta reda på dina möjligheter, boka ett kostnadsfritt hembesök! Varje lösning skräddarsys, Interaktiva Fastigheter levererar alltid teknik som utgår från dina individuella önskemål och förutsättningar.

Vi låter i möjligaste mån aldrig tekniken styra över rummets utformning. Därför jobbar vi alltid i nära samarbeten med andra yrkesgrupper så som arkitekter, inredare och snickare. Genom att anlita Interaktiva Fastigheter är du garanterad tekniska lösningar i världsklass. I ditt hem, din fritidsbostad, din båt eller där du arbetar.

Våra projekt omfattar allt i från konfigurering av en enstaka ljudzon till design av fastighetssystem som styr precis all din elektronik, the sky is the limit.

Privat biograf

Din Hemmabio, din upplevelse. Okej, vi säger det direkt: En privat biograf ifrån oss är till för dig som vill ha den maximala filmupplevelsen – till och med bättre (ja, vi säger bättre) än på bio! Vi på Interaktiva Fastigheter bygger din privata biograf.

Ljusstyrning

Ljussättningen hos dig är avgörande för hur ditt hem uppfattas och hur trivselfaktorn är. Rätt ljus för rätt stämning, vi på Interaktiva Fastigheter jobbar endast med landets ledande ljusarkitekter.

Automation

Styr hemmet med handrörelser, rösten, eller varför inte med fingertopparna? Din livsstil gör förmodligen att du värdesätter bekvämlighet, komfort och lyx i ditt hem.

Ljud & bild

Interaktiva Fastigheter integrerar tekniken utan att den nödvändigtvis måste synas. Vi gör det för dig i ditt hem, din båt eller din fritidsbostad.

Säkerhet

Vi har förståelse för att du inte vill ha säkerhetsapparatur som syns i ditt hem. Många synliga säkerhetsanordningar förstör inte bara överraskningseffekten för den som försöker ta sig in i ditt hem, de förstör även atmosfären ganska lätt.