Privatperson

Custom installation på en högre nivå. Vi står till din tjänst, där du behöver oss. I samarbete med din bostadsutvecklare eller elektriker framtidssäkrar vi ditt hem. Ta reda på dina möjligheter, boka en kostnadsfri genomgång redan idag!

Varje lösning skräddarsys, Interaktiva Fastigheter levererar alltid teknik som utgår från dina individuella önskemål och förutsättningar. Vi låter i möjligaste mån aldrig tekniken styra över rummets utformning. Därför jobbar vi alltid i nära samarbeten med andra yrkesgrupper så som arkitekter, elektriker, och snickare. Genom att anlita Interaktiva Fastigheter är du garanterad tekniska lösningar i världsklass. I ditt hem, din fritidsbostad, din båt eller där du arbetar.

Våra projekt omfattar alltifrån konfigurering av en smart dimmer till design av fastighetssystem som styr precis all din elektronik, the sky is the limit.

Smarta hem

Med enkla manövrar på appen fjärrstyr och kontrollerar du ditt hem.

Trygga hem

Med ett modernt larm som är uppkopplat får du direkt besked i din smartphone om någon obehörig gör intrång, om en vattenläcka eller brand uppstått.

Energieffektiva hem

Ditt hem upphandlar energi baserat på energipriser och lagrad energimängd.

Ljud & bild

Flera fjärrkontroller och synliga kablar är nu historia.Styr hela ditt hem från en enda app eller med rösten.

Privat biograf

En privat biograf från oss är till för dig som vill ha den ultimata filmupplevelsen – till och med bättre (ja, vi säger bättre) än på bio!  Interaktiva Fastigheter bygger din privata biograf.