Wiser by SE

Wiser är ett intuitivt system för smarta hem som låter dig styra lokalt eller på distans, direkt i mobilen eller via röststyrning. Upplev en enklare vardag samtidigt som ditt hem blir mer personligt.

Med appen Wiser by SE kan du styra olika funktioner, oavsett var i världen du befinner dig. Du kan enkelt lägga in egna favoritinställningar (scenarier) och automationer utifrån till exempel schemaläggning, solens upp/nedgång och aktivering av en händelse. Det bidrar till ökad bekvämlighet, säkerhet och energibesparing.

Wiser gateway är navet och huvudkontrollen för alla Wiser-enheter i hemmet. Den möjliggör översikt och styrning via appen Wiser by SE, med möjlighet till notiser och/eller larm.

Wiser by SE-appen har uppgraderats med ett dedikerat Energicenter samt att Schneider har lanserat en energisensor som installeras i elcentralen tillsammans med huvudbrytaren. Med dessa två lanseringar får Wiser-användare ökad insikt kring energikonsumtionen i hushållet. Observera att Energicentret och dess funktioner i appen aktiveras av att energisensorn installerats och kopplats ihop med gatewayen.