KNX-produkter från Schneider Electric nu i sortimentet

16 augusti, 2023 Företag Privat

Interaktiva Fastigheter har högt ställda krav på vilka produkter vi levererar och är glada att informera att vi utökat vårat sortiment med KNX-produkter från Schneider Electric.
Schneider tillverkar ett brett utbud av KNX-produkter och lösningar som är designade för att ge maximal flexibilitet, komfort, säkerhet och kostnadseffektivitet i både nya och befintliga installationer. Produktportföljen är bredd och sträcker sig från belysningsstyrning till KNX-termostater.

KNX är ett kommunikationsprotokoll för hem och fastighetsautomation som installeras och används i hela världen. Med KNX kan man integrera fastighetens funktioner i ett enda system och få allt att fungera tillsammans efter behov. Man kan snabbt och enkelt få mycket avancerade funktioner inom till exempel belysning, värme, kyla, ventilation, larm och solskydd. Dessutom är systemet öppet, vilket innebär att man kan välja bland tusentals kompatibla KNX-certifierade produkter och blanda fritt oberoende av tillverkare.

Interaktiva fastigheter kan bistå med allt från enstaka produkter till anpassade helhetslösningar i ditt projekt. Vi är KNX-certifierade och kan hjälpa till med så väl projektering som programmering.

Är du nyfiken på KNX-produkter i ditt nästa projekt? Tveka inte att kontakta oss för vidare information.

Kontaktperson: Marcus Nilsson, Key Account Manager, Interaktiva Fastigheter
Mobil: 070 – 091 20 66
Mail: marcus@interaktivafastigheter.com