Vi söker teknisk chef

18 januari, 2018

Kort om tjänsten

Som ledare / chef inom elteknik på Interaktiva Fastigheter kommer du ansvara för att bygga upp och leda ett team med fokus på IoT i allmänhet och Smarta bostäder i synnerhet.

Om verksamheten

Interaktiva Fastigheter är ett växande konsultföretag som erbjuder kvalificerade lösningar inom teknik och interiör med fokus på offentlig miljö och nyproduktion av villor och flerbostadshus. Vi skapar innovativa och användarvänliga styrsystem och interiöra koncept åt våra kunder.

Våra kunder är huvudsakligen projektbyråer, fastighetsbolag, elektriker, arkitekter, privatpersoner, industri och byggentreprenörer med mycket höga krav på service och kompetens.

Under 2015 lanserade vi ett helt nytt koncept för uppkopplade villor riktat mot hustillverkare. Styrsystemen är både driftsäkra och kostnadseffektiva. Under 2017 började vi göra pilotprojekt med flera tillverkare av småhus. Interaktiva Fastigheter står in för en kraftig tillväxt dem kommande åren och söker därför nu en elkunnig ledare med brett tekniskt intresse och stark drivkraft som vill vara med på vår tillväxtresa.

Mer om tjänsten

Din främsta arbetsuppgift blir att säkerställa att avdelningen för support och programmering utvecklas och når uppsatta mål. En av dina uppgifter blir också att bygga upp och utveckla teamet genom att anställa fler duktiga medarbetare.

Du kommer även fokusera på att utveckla affären, våra erbjudanden och att sälja. Du blir en del av en ledningsgrupp som tillsammans kommer att arbeta för att expandera företaget, utveckla erbjudanden och säkerställa kompetens och leverans.

Din profil

Vi tror att du idag antingen har en roll som projektledare, arbetsledare inom el, installationsledare, industritekniker, elinstallatör, elmontör eller liknande, med ett intresse för sälj och affärsutveckling, och som vill ta dig vidare i karriären mot en ledande roll. Vi tror också att du har ett starkt teknikintresse.

Du har en naturlig ledarförmåga, får med dig andra personer på idéer och förslag. Det här är en unik chans att själv få utvecklas i rollen som ledare på ett bolag med högt i tak, där du förväntas ta stort eget ansvar och där det finns möjlighet att påverka. Om du dessutom brinner för den senaste tekniken och vill bidra till att forma morgondagens fastigheter med nya tekniska lösningar inom området IoT och inbyggda system så är det precis rätt plats för dig!

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag, urvalsprocessen sker löpande.

Har du frågor om tjänsten så kontakta vår vd Hampus Oxenborg på 070-091-2775 eller hampus.oxenborg@interaktivafastigheter.com