Interaktiva Fastigheter har högt ställda krav på vilka produkter vi levererar och är glada att informera att vi utökat vårat sortiment med KNX-produkter från Schneider Electric.
Schneider tillverkar ett brett utbud av KNX-produkter och lösningar som är designade för att ge maximal flexibilitet, komfort, säkerhet och kostnadseffektivitet i både nya och befintliga installationer. Produktportföljen är bredd och sträcker sig från belysningsstyrning till KNX-termostater.

KNX är ett kommunikationsprotokoll för hem och fastighetsautomation som installeras och används i hela världen. Med KNX kan man integrera fastighetens funktioner i ett enda system och få allt att fungera tillsammans efter behov. Man kan snabbt och enkelt få mycket avancerade funktioner inom till exempel belysning, värme, kyla, ventilation, larm och solskydd. Dessutom är systemet öppet, vilket innebär att man kan välja bland tusentals kompatibla KNX-certifierade produkter och blanda fritt oberoende av tillverkare.

Interaktiva fastigheter kan bistå med allt från enstaka produkter till anpassade helhetslösningar i ditt projekt. Vi är KNX-certifierade och kan hjälpa till med så väl projektering som programmering.

Är du nyfiken på KNX-produkter i ditt nästa projekt? Tveka inte att kontakta oss för vidare information.

Kontaktperson: Marcus Nilsson, Key Account Manager, Interaktiva Fastigheter
Mobil: 070 – 091 20 66
Mail: marcus@interaktivafastigheter.com

Prisvärda musiksystem som är kompatibla med smarta hem växer inte på träd. Vi är därför glada att nu erbjuda Yamaha MusicCast som en integrerad del i vårat projektsortiment. Tänk dig en vardag där din favoritmusik spelas upp automatiskt när du kommer hem.

Vad är MusicCast?
Upptäck de kraftfulla funktionerna i Yamahas teknik för hela hemmet som förhöjer din lyssningsupplevelse i dina favoritrum.
MusicCast använder den senaste ljudtekniken för att återge den bästa ljudkvaliteten – det är det som Yamaha är känt för. Överlägsen konstruktion, detaljerat designad med innovativ teknik som alla samverkar till att återspegla passionen för musik hos världens största tillverkare av musikinstrument.
Från AV-receivers till soundbars till trådlösa högtalare – vad du än har för behov tar Yamaha MusicCast upplevelsen av hemunderhållning till en helt ny nivå.

Dela musik i alla rum.
Föreställ dig att dela all den musik du älskar i hela hemmet – oavsett format. Yamaha MusicCast fixar allt från din favoritvinyl till AirPlay®, Bluetooth® och musikstreamingtjänster* – till och med ljudet från din TV. Dessutom är alla MusicCast-produkter designade med ljudkvalitet i fokus. MusicCast stöder högupplösta format som Apple Lossless (ALAC) upp till 96 kHz, WAV, FLAC samt FLAC eller AIFF upp till 192 kHz.

Vill du veta mer om hur Yamahas smarta högtalare och system kan ingå i nästa projekt, tveka inte att kontakta oss!

Kontaktperson:

Marcus Nilsson, Key Account Manager, Interaktiva Fastigheter
Mobil: 070 – 091 20 66
Mail: marcus@interaktivafastigheter.com

Går det att spara pengar med smarta lösningar? Vi pratar om olika lösningar och förväntade effekter. Vilka uppoffringar måste göras för att leva mer hållbart och fungerar det i verkligheten?

Deltagare:

Lyssna på avsnittet här.
https://podcasts.apple.com/se/podcast/g%C3%A5r-det-att-spara-pengar-och-leva-h%C3%A5llbart-med-smarta/id1534623834?i=1000547558866