Besök Movehomes nya visningshus på husutställningen husknuten som är beläget vid Västra Frölunda.

Movehomes visningshus med Smarta Hem från Interaktiva Fastigheter är ett MOVE #206, en vacker villa i klassisk stil med förhöjt väggliv och takkupa.
MOVE #206 har kök och vardagsrum i öppen lösning. Med ett sovrum på entréplan är det möjligt att inreda vindsplanet senare. Väljer du att inreda vindsplanet direkt får du ytterligare tre sovrum, badrum med plats för både dusch och badkar, samt en stor klädkammare. Välj till en härlig balkong med utgång från allrummet. Husets raka form gör att det passar med såväl långsida som gavel mot gatan. Den här husmodellen har ett förhöjt väggliv vilket betyder att väggarna på vindsplanet är något högre än i ett vanligt 1,5-planshus. Mer rymd och större golvyta på vindsplanet alltså!

Här har vi installerat ett Smart Home Wiser system. Systemet som är installerat består av smarta uppkopplade enheter som energimätare, brandvarnare, vattenläckagesensorer och belysningsstyrning. Detta smarta hem paket som även innehåller support och rådgivning i 2 år, går att välja till ditt nya Movehome hus.

Movehomes visningshus MOVE #206 är öppet för visning när Husknuten har öppet! Deras säljare är oftast på plats men vill du vara helt säker på att träffa dem i huset så hör gärna av dig till din Movehome-säljare innan du besöker Husknuten. Välkommen!

Om du har tekniska frågor om systemet och vill veta mer, tveka inte att kontakta Interaktiva Fastigheter direkt!
Interaktiva Fastigheter
E-post: info@interaktivafastigheter.com
Telefon: 08-735 33 25

Interaktiva Fastigheter har högt ställda krav på vilka produkter vi levererar och är glada att informera att vi utökat vårat sortiment med KNX-produkter från Schneider Electric.
Schneider tillverkar ett brett utbud av KNX-produkter och lösningar som är designade för att ge maximal flexibilitet, komfort, säkerhet och kostnadseffektivitet i både nya och befintliga installationer. Produktportföljen är bredd och sträcker sig från belysningsstyrning till KNX-termostater.

KNX är ett kommunikationsprotokoll för hem och fastighetsautomation som installeras och används i hela världen. Med KNX kan man integrera fastighetens funktioner i ett enda system och få allt att fungera tillsammans efter behov. Man kan snabbt och enkelt få mycket avancerade funktioner inom till exempel belysning, värme, kyla, ventilation, larm och solskydd. Dessutom är systemet öppet, vilket innebär att man kan välja bland tusentals kompatibla KNX-certifierade produkter och blanda fritt oberoende av tillverkare.

Interaktiva fastigheter kan bistå med allt från enstaka produkter till anpassade helhetslösningar i ditt projekt. Vi är KNX-certifierade och kan hjälpa till med så väl projektering som programmering.

Är du nyfiken på KNX-produkter i ditt nästa projekt? Tveka inte att kontakta oss för vidare information.

Kontaktperson: Marcus Nilsson, Key Account Manager, Interaktiva Fastigheter
Mobil: 070 – 091 20 66
Mail: marcus@interaktivafastigheter.com

Nu kan du välja till smart hem-teknik med energihantering när du bygger ett nytt hus från Movehome eller Trivselhus. Systemet som levereras och supporteras från Interaktiva Fastigheter hanterar bostadens belysning, energihantering och säkerhet.

Genom att välja Smart Home Wiser levererat av Interaktiva Fastigheter när du bygger nytt knyter du ihop hemmets energihantering med övriga funktioner i bostaden samtidigt som ni får tillgång till en av marknadens mest omfattande supporttjänster. Styr och övervaka Energihantering, Belysning, säkerhet och mer från ett enda gränssnitt. Allt i en app och ett system!

Med Smart Home Wiser kan du minska bostadens energiförbrukning med upptill 10 procent, rikta om bostadens förbrukning till de timmar elen är som billigast, höja komforten med både smart och dimningsbar belysning, öka säkerheten med läckagevakt och uppkopplade brandvarnare.

Vill du veta mer om tillvalet Smart Home Wiser i Movehome eller Trivselhus?
Tveka inte att kontakta din lokala hussäljare eller Interaktiva Fastigheter direkt.

Interaktiva Fastigheter
E-post: info@interaktivafastigheter.com
Telefon: 08-735 33 25

Prisvärda musiksystem som är kompatibla med smarta hem växer inte på träd. Vi är därför glada att nu erbjuda Yamaha MusicCast som en integrerad del i vårat projektsortiment. Tänk dig en vardag där din favoritmusik spelas upp automatiskt när du kommer hem.

Vad är MusicCast?
Upptäck de kraftfulla funktionerna i Yamahas teknik för hela hemmet som förhöjer din lyssningsupplevelse i dina favoritrum.
MusicCast använder den senaste ljudtekniken för att återge den bästa ljudkvaliteten – det är det som Yamaha är känt för. Överlägsen konstruktion, detaljerat designad med innovativ teknik som alla samverkar till att återspegla passionen för musik hos världens största tillverkare av musikinstrument.
Från AV-receivers till soundbars till trådlösa högtalare – vad du än har för behov tar Yamaha MusicCast upplevelsen av hemunderhållning till en helt ny nivå.

Dela musik i alla rum.
Föreställ dig att dela all den musik du älskar i hela hemmet – oavsett format. Yamaha MusicCast fixar allt från din favoritvinyl till AirPlay®, Bluetooth® och musikstreamingtjänster* – till och med ljudet från din TV. Dessutom är alla MusicCast-produkter designade med ljudkvalitet i fokus. MusicCast stöder högupplösta format som Apple Lossless (ALAC) upp till 96 kHz, WAV, FLAC samt FLAC eller AIFF upp till 192 kHz.

Vill du veta mer om hur Yamahas smarta högtalare och system kan ingå i nästa projekt, tveka inte att kontakta oss!

Kontaktperson:

Marcus Nilsson, Key Account Manager, Interaktiva Fastigheter
Mobil: 070 – 091 20 66
Mail: marcus@interaktivafastigheter.com

Går det att spara pengar med smarta lösningar? Vi pratar om olika lösningar och förväntade effekter. Vilka uppoffringar måste göras för att leva mer hållbart och fungerar det i verkligheten?

Deltagare:

Lyssna på avsnittet här.
https://podcasts.apple.com/se/podcast/g%C3%A5r-det-att-spara-pengar-och-leva-h%C3%A5llbart-med-smarta/id1534623834?i=1000547558866

Interaktiva Fastigheter Sweden AB och Gröna Hus/Comex Electronics AB har tecknat partneravtal gällande FIBARO-produkter i Sverige.

Avtalet innebär att Interaktiva Fastigheter kommer leverera FIBARO’s Z-wave produkter till installatörer och bostadsutvecklare. Avtalet gör Interaktiva Fastigheter till Exklusiv utbildningspartner för nya certifieringar av FIBARO-installatörer i Sverige.

Gröna Hus Marknadschef Dennis Abrahamsson kommenterar:

”Vi väljer noggrant ut våra samarbetspartners. Vi har som ambition att öka försäljningen av FIBARO-lösningar emot bostadsutvecklare och el-installatörer. Genom detta partneravtal ser vi goda möjligheter att tillsammans med Interaktiva Fastigheter ta betydande marknadsandelar i dessa segment.”

Interaktiva Fastigheter’s grundare Hampus Oxenborg kommenterar:

”Interaktiva Fastigheter’s målsättning är att vara det självklara valet för el-installatörer och bostadsutvecklare som vill erbjuda framtidssäkra smarta hem-lösningar. Vi väljer noggrant ut våra leverantörer och är stolta för det förtroende vi fått. Genom detta partneravtal med FIBARO’s agentur i Sverige kommer våra kunder få tillgång till en marknadsledande produktportfölj samt möjlighet att certifiera sig som FIBARO-installatör.”

Om Interaktiva Fastigheter
Interaktiva Fastigheter är en växande distributör som erbjuder kvalificerade lösningar inom smart teknik med fokus på offentlig miljö och nyproduktion av villor och flerbostadshus. Vi skapar innovativa och användarvänliga styrsystem och interiöra koncept åt våra kunder. Interaktiva Fastigheter saluför innovativa produkter för smarta hem och fastigheter från ett 15-tal tillverkare.

Våra kunder är huvudsakligen bostadsutvecklare, elektriker och arkitekter med höga krav på service och kompetens. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, men vi arbetar med hela Sverige som arbetsfält.

Kontaktperson:
Hampus Oxenborg
Mobil: 070-091-2775
E-post: hampus.oxenborg@interaktivafastigheter.com

Efter en noggrann jämförelse av smarta hem-lösningar föll valet på Interaktiva Fastigheter.

Att leverantören är oberoende samt jobbar med etablerade och framtidssäkra trådlösa standarder/produkter var avgörande. För slutkunden innebär det trådlösa systemet en maximal flexibilitet.

Skidstahus försäljningschef Andreas Ek kommenterar:

”Vår utgångspunkt är att varje husprojekt är unikt och att alla har olika preferenser. Vår ambition är att ge våra kunder största möjliga valfrihet och flexibilitet. Detta genomsyrar hela Skidstahus verksamhet och gäller även vid vårt val av smarta hem-leverantör. Interaktiva Fastigheter erbjuder framtidsäkra lösningar, som kommer ge våra kunder en bra bas att stå på. Alla Skidstahus kommer vara utrustade med 5 smarta dimrar som standard. App, komplett belysningsstyrning, fjärrstyrda vägguttag, energimätning, brandvarnare, uppkopplade lås/larm kommer finnas som tillval. Efter inflytt finns stora möjligheter för kunden att enkelt anpassa sitt system och komplettera med vad framtiden har att erbjuda.” avslutar Andreas Ek.

Interaktiva Fastigheters VD Hampus Oxenborg kommenterar:

”Vi är väldigt stolta och tacksamma för det förtroende vi fått från ännu en hustillverkare genom detta avtal. Skidstahus är en anrik svensk hustillverkare, som noga väljer ut sina leverantörer. Genom detta beslut har man tagit steget in i framtiden och förberett sina hus för både dagens och morgondagens tekniklösningar. Vi ser fram emot att utvecklas tillsammans. De framtidssäkra lösningar Interaktiva Fastigheter levererar fokuserar på att sänka energiförbrukningen och öka komforten i våra hem.”

Skidstahus är ett av Sveriges äldsta husföretag med produktion och huvudkontor i Ullånger sedan 1961. Bolaget tillverkar villor, fritidshus och grupphus. Företagets affärsidé är att erbjuda kundanpassade och prisvärda boendelösningar. Bolaget levererar ca 300 styckehus per år.

Interaktiva Fastigheter har där med kontrakterat hustillverkare som gemensamt levererar drygt 800 hus årligen. Detta motsvarar ca 7.5 procent av den svenska marknaden för nybyggnation av småhus. Källa, SCB.