Interaktiva Fastigheter Sweden AB och Gröna Hus/Comex Electronics AB har tecknat partneravtal gällande FIBARO-produkter i Sverige.

Avtalet innebär att Interaktiva Fastigheter kommer leverera FIBARO’s Z-wave produkter till installatörer och bostadsutvecklare. Avtalet gör Interaktiva Fastigheter till Exklusiv utbildningspartner för nya certifieringar av FIBARO-installatörer i Sverige.

Gröna Hus Marknadschef Dennis Abrahamsson kommenterar:

”Vi väljer noggrant ut våra samarbetspartners. Vi har som ambition att öka försäljningen av FIBARO-lösningar emot bostadsutvecklare och el-installatörer. Genom detta partneravtal ser vi goda möjligheter att tillsammans med Interaktiva Fastigheter ta betydande marknadsandelar i dessa segment.”

Interaktiva Fastigheter’s grundare Hampus Oxenborg kommenterar:

”Interaktiva Fastigheter’s målsättning är att vara det självklara valet för el-installatörer och bostadsutvecklare som vill erbjuda framtidssäkra smarta hem-lösningar. Vi väljer noggrant ut våra leverantörer och är stolta för det förtroende vi fått. Genom detta partneravtal med FIBARO’s agentur i Sverige kommer våra kunder få tillgång till en marknadsledande produktportfölj samt möjlighet att certifiera sig som FIBARO-installatör.”

Om Interaktiva Fastigheter
Interaktiva Fastigheter är en växande distributör som erbjuder kvalificerade lösningar inom smart teknik med fokus på offentlig miljö och nyproduktion av villor och flerbostadshus. Vi skapar innovativa och användarvänliga styrsystem och interiöra koncept åt våra kunder. Interaktiva Fastigheter saluför innovativa produkter för smarta hem och fastigheter från ett 15-tal tillverkare.

Våra kunder är huvudsakligen bostadsutvecklare, elektriker och arkitekter med höga krav på service och kompetens. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, men vi arbetar med hela Sverige som arbetsfält.

Kontaktperson:
Hampus Oxenborg
Mobil: 070-091-2775
E-post: hampus.oxenborg@interaktivafastigheter.com

Efter en noggrann jämförelse av smarta hem-lösningar föll valet på Interaktiva Fastigheter.

Att leverantören är oberoende samt jobbar med etablerade och framtidssäkra trådlösa standarder/produkter var avgörande. För slutkunden innebär det trådlösa systemet en maximal flexibilitet.

Skidstahus försäljningschef Andreas Ek kommenterar:

”Vår utgångspunkt är att varje husprojekt är unikt och att alla har olika preferenser. Vår ambition är att ge våra kunder största möjliga valfrihet och flexibilitet. Detta genomsyrar hela Skidstahus verksamhet och gäller även vid vårt val av smarta hem-leverantör. Interaktiva Fastigheter erbjuder framtidsäkra lösningar, som kommer ge våra kunder en bra bas att stå på. Alla Skidstahus kommer vara utrustade med 5 smarta dimrar som standard. App, komplett belysningsstyrning, fjärrstyrda vägguttag, energimätning, brandvarnare, uppkopplade lås/larm kommer finnas som tillval. Efter inflytt finns stora möjligheter för kunden att enkelt anpassa sitt system och komplettera med vad framtiden har att erbjuda.” avslutar Andreas Ek.

Interaktiva Fastigheters VD Hampus Oxenborg kommenterar:

”Vi är väldigt stolta och tacksamma för det förtroende vi fått från ännu en hustillverkare genom detta avtal. Skidstahus är en anrik svensk hustillverkare, som noga väljer ut sina leverantörer. Genom detta beslut har man tagit steget in i framtiden och förberett sina hus för både dagens och morgondagens tekniklösningar. Vi ser fram emot att utvecklas tillsammans. De framtidssäkra lösningar Interaktiva Fastigheter levererar fokuserar på att sänka energiförbrukningen och öka komforten i våra hem.”

Skidstahus är ett av Sveriges äldsta husföretag med produktion och huvudkontor i Ullånger sedan 1961. Bolaget tillverkar villor, fritidshus och grupphus. Företagets affärsidé är att erbjuda kundanpassade och prisvärda boendelösningar. Bolaget levererar ca 300 styckehus per år.

Interaktiva Fastigheter har där med kontrakterat hustillverkare som gemensamt levererar drygt 800 hus årligen. Detta motsvarar ca 7.5 procent av den svenska marknaden för nybyggnation av småhus. Källa, SCB.