Nytt Multiroom system i projektsortimentet

16 februari, 2023 Företag Privat

Prisvärda musiksystem som är kompatibla med smarta hem växer inte på träd. Vi är därför glada att nu erbjuda Yamaha MusicCast som en integrerad del i vårat projektsortiment. Tänk dig en vardag där din favoritmusik spelas upp automatiskt när du kommer hem.

Vad är MusicCast?
Upptäck de kraftfulla funktionerna i Yamahas teknik för hela hemmet som förhöjer din lyssningsupplevelse i dina favoritrum.
MusicCast använder den senaste ljudtekniken för att återge den bästa ljudkvaliteten – det är det som Yamaha är känt för. Överlägsen konstruktion, detaljerat designad med innovativ teknik som alla samverkar till att återspegla passionen för musik hos världens största tillverkare av musikinstrument.
Från AV-receivers till soundbars till trådlösa högtalare – vad du än har för behov tar Yamaha MusicCast upplevelsen av hemunderhållning till en helt ny nivå.

Dela musik i alla rum.
Föreställ dig att dela all den musik du älskar i hela hemmet – oavsett format. Yamaha MusicCast fixar allt från din favoritvinyl till AirPlay®, Bluetooth® och musikstreamingtjänster* – till och med ljudet från din TV. Dessutom är alla MusicCast-produkter designade med ljudkvalitet i fokus. MusicCast stöder högupplösta format som Apple Lossless (ALAC) upp till 96 kHz, WAV, FLAC samt FLAC eller AIFF upp till 192 kHz.

Vill du veta mer om hur Yamahas smarta högtalare och system kan ingå i nästa projekt, tveka inte att kontakta oss!

Kontaktperson:

Marcus Nilsson, Key Account Manager, Interaktiva Fastigheter
Mobil: 070 – 091 20 66
Mail: marcus@interaktivafastigheter.com