Nu finns Smart Home Wiser installerat i Movehomes nya visningshus

20 september, 2023 Företag

Besök Movehomes nya visningshus på husutställningen husknuten som är beläget vid Västra Frölunda.

Movehomes visningshus med Smarta Hem från Interaktiva Fastigheter är ett MOVE #206, en vacker villa i klassisk stil med förhöjt väggliv och takkupa.
MOVE #206 har kök och vardagsrum i öppen lösning. Med ett sovrum på entréplan är det möjligt att inreda vindsplanet senare. Väljer du att inreda vindsplanet direkt får du ytterligare tre sovrum, badrum med plats för både dusch och badkar, samt en stor klädkammare. Välj till en härlig balkong med utgång från allrummet. Husets raka form gör att det passar med såväl långsida som gavel mot gatan. Den här husmodellen har ett förhöjt väggliv vilket betyder att väggarna på vindsplanet är något högre än i ett vanligt 1,5-planshus. Mer rymd och större golvyta på vindsplanet alltså!

Här har vi installerat ett Smart Home Wiser system. Systemet som är installerat består av smarta uppkopplade enheter som energimätare, brandvarnare, vattenläckagesensorer och belysningsstyrning. Detta smarta hem paket som även innehåller support och rådgivning i 2 år, går att välja till ditt nya Movehome hus.

Movehomes visningshus MOVE #206 är öppet för visning när Husknuten har öppet! Deras säljare är oftast på plats men vill du vara helt säker på att träffa dem i huset så hör gärna av dig till din Movehome-säljare innan du besöker Husknuten. Välkommen!

Om du har tekniska frågor om systemet och vill veta mer, tveka inte att kontakta Interaktiva Fastigheter direkt!
Interaktiva Fastigheter
E-post: info@interaktivafastigheter.com
Telefon: 08-735 33 25