Interaktiva Fastigheter är ny exklusiv utbildningspartner till FIBARO i Sverige

4 mars, 2021 Företag

Interaktiva Fastigheter Sweden AB och Gröna Hus/Comex Electronics AB har tecknat partneravtal gällande FIBARO-produkter i Sverige.

Avtalet innebär att Interaktiva Fastigheter kommer leverera FIBARO’s Z-wave produkter till installatörer och bostadsutvecklare. Avtalet gör Interaktiva Fastigheter till Exklusiv utbildningspartner för nya certifieringar av FIBARO-installatörer i Sverige.

Gröna Hus Marknadschef Dennis Abrahamsson kommenterar:

”Vi väljer noggrant ut våra samarbetspartners. Vi har som ambition att öka försäljningen av FIBARO-lösningar emot bostadsutvecklare och el-installatörer. Genom detta partneravtal ser vi goda möjligheter att tillsammans med Interaktiva Fastigheter ta betydande marknadsandelar i dessa segment.”

Interaktiva Fastigheter’s grundare Hampus Oxenborg kommenterar:

”Interaktiva Fastigheter’s målsättning är att vara det självklara valet för el-installatörer och bostadsutvecklare som vill erbjuda framtidssäkra smarta hem-lösningar. Vi väljer noggrant ut våra leverantörer och är stolta för det förtroende vi fått. Genom detta partneravtal med FIBARO’s agentur i Sverige kommer våra kunder få tillgång till en marknadsledande produktportfölj samt möjlighet att certifiera sig som FIBARO-installatör.”

Om Interaktiva Fastigheter
Interaktiva Fastigheter är en växande distributör som erbjuder kvalificerade lösningar inom smart teknik med fokus på offentlig miljö och nyproduktion av villor och flerbostadshus. Vi skapar innovativa och användarvänliga styrsystem och interiöra koncept åt våra kunder. Interaktiva Fastigheter saluför innovativa produkter för smarta hem och fastigheter från ett 15-tal tillverkare.

Våra kunder är huvudsakligen bostadsutvecklare, elektriker och arkitekter med höga krav på service och kompetens. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, men vi arbetar med hela Sverige som arbetsfält.

Kontaktperson:
Hampus Oxenborg
Mobil: 070-091-2775
E-post: hampus.oxenborg@interaktivafastigheter.com