Privat Biograf

Din Hemmabio, din upplevelse.

Okej, vi säger det direkt: En privat biograf ifrån oss är till för dig som vill ha den maximala filmupplevelsen – till och med bättre (ja, vi säger bättre) än på bio! Vi på Interaktiva Fastigheter bygger din privata biograf. Vi tar denna uppgift på stort allvar, hänsyn till ljud och bildåtergivning samt design tas i första hand.

Att få den perfekta ljud och bildåtergivningen i ett rum är en väldigt komplex och tidskrävande process, en perfekt biograf kan bara byggas om man ser helheten, det gör vi. Produkterna som vi arbetar med är ofta främst i sitt slag, men när vi designar helheten så nöjer vi oss inte bara med att välja ut den optimala projektorn och ljudanläggningen. Dessa skall också placeras optimalt med hänsyn till rummets proportioner, antal åskådare, dina nya exklusiva biofåtöljer och mycket mer.Självklart ser vi till att rummet är ljussatt och ljuddämpat så att helheten blir mer bio än T.o.m. en kommersiell biograf.

Vi beräknar bland annat sittavstånd, takhöjd, materialval, betraktningsvinklar och kalibrerar utrustningen efter detta. Att det ska vara smakfullt gjort och estetiskt tilltalande är ju självklart. Allt detta kan vi. Rummet som huserar din privata biograf kommer för alla vara en upplevelse att gå in i, redan innan filmen börjat!