Hotell

Smarta hotell, med din gäst i fokus.

När jag kom in i rummet för första gången, så öppnades gardinerna, musik startades, och belysningen blev gradvis ljusare, vidare så fälldes en platt-tv ut genom väggen, på tv:en stod det ett personligt välkomstmeddelande.

Var jag imponerad? Ja.

 

Välkommen till ett Smart Hotel.

Ett hotell som förutser behoven hos sina gäster och dess personal. Ett hotell där tjänster möter hållbarhet och där komfort, kvalitet, och lyx är en självklarhet.

Med en intuitiv fjärrkontroll, touchpanel eller app så kan din gäst kontrollera gardiner, belysning, klimat, TV, musik, liksom schemalägga väckning, begära parkeringsservice och mer.

 

Genom ett lättanvänt system, så är er personal bara en knapptryckning bort från att säkerställa en perfekt vistelse för era gäster. Systemen som vi jobbar med är främst i sitt slag, de används av ett flertal hotell över hela världen idag. En stor fördel är att systemen kan installeras vid både renoveringar och nyproduktion, detta skapar en vinst för fastighetsförvaltaren och en mycket speciell upplevelse för resenären.

Vi vet att du redan har produkter och system för bokning, belysning m.m därför är kompatibilitet nyckeln. Styrsystemen som vi säljer blir hjärnan i hotellet och dem kan integreras med de system som du redan använder.  Alla lösningar som vi har är 100 procent skalbara vilket gör att vi kan implementera tekniken i ert hotell i den takt som passar er.

 

En vistelse att komma ihåg.

Med ett modernt fastighetssystem så blir det enkelt att upprätthålla gästfrihet, service, och hållbarhet. Nu behöver man aldrig kompromissa med komfort, kvalitet eller lyx. Här är några exempel på hur moderna tekniklösningar kan göra intryck på era gäster.

Er gäst kan  styra alla lampor, klimat, gardiner, ljud och bild,  liksom begäran concierge-tjänster från den lättanvända TV-menyn eller via egna smartphones. Den infällda och väl designade touchpaneler kan hantera belysning och HVAC, vilket skapar en oförglömlig och personlig upplevelse för era gäster. "Vakna upp”-scenen  ökar gradvis ljusstyrkan  över en 15-minuters period och simulerar en soluppgång och med ny belysningsteknik går detta att göra väldigt trovärdigt.

Det kan också innefatta att slå på TV: n och automatiskt starta en favoritkanal. När favoritkanalen är påslagen så öppnas gardinerna så att naturligt ljus kommer in i rummet. Förbättra upplevelsen för varje gäst  genom ett enkelt knapptryck. Under incheckningen så känner systemet av vart i hotellet  er gäst ska bo. Då aktiveras läget "upptaget" rum.

 potqr4py5c1fm00

Få stamgäster att känna sig extra välkomna.

receptionistgreeting

Första gången som de besöker er så kan de fylla i en egenprofil. I profilen anger de t. ex. önskad styrka på temperaturen, favoritkanal, musik, och vilken nivå de vill att belysningen ska tändas på. När detta har fyllts i en gång så kommer systemet ihåg dem individuella inställningarna för varje gäst.

Låt oss ta ett exempel, Anders brukar besöka er ett par gånger varje månad, i sin profil har han bland annat fyllt i att han tycker om klassisk musik, vidare så har han angivit sin favorit temperatur till 19 grader.

Under incheckningen slår ni in Anders personnummer. Systemet hämtar in hans profil i realtid och hans rum förbereds. 5 min senare låser Anders upp dörren till sitt rum.

"Välkommen Anders" scenen aktiveras:

Ljusen tänds, klassisk musik spelas, gardiner öppnas och TV: n visar en personlig hälsning. Och givetvis så är temperaturen exakt 19 grader. Med en fjärrkontroll, touchpanel, smartphone eller surfplatta så kan nu Anders luta sig tillbaka och  styra TV, musik, ljus, termostat, och även begära hotelltjänster från Room Service, concierge, spa och mycket mer.

 

Vill du veta mer?

Boka ett förutsättningslöst möte med oss så berättar vi mer, Välkommen.